2010!!!!
Nytt år. Nya möjligheter. Helt sjukt att det redan är den 3 januari! Har gått otroligt snabbt, men har trots det hunnit med en hel del. Dags för lite uppdatering nu då:

Nyåret blev väl inte riktigt som det var tänkt kanske men en hel del god mat, trevliga människor och supande blev det iaf.

På nyårsdagen vaknade man och traskade med Sofia ner till stan som självklart var stängd och satt på Ming Palace i över två timmar och åt, pratade och hade det allmänt mysigt. Senare blev det hem och tvätta bort nyårssminket och duscha för att sedan återvända hem till Sofia och ha VHS-kväll (pga trasig DVD-spelare!) med henne och Nilla. Blev ett par gamla godingar och självklart en massa godis och chips!

Igår blev det ett nytt och mer lyckat försök att gå på stan och slutade även med en sväng på tuna innan vi kände oss färdiga. Kan stolt meddela att jag inte köpte ett dugg! Sedan var det hem för dusch och fix innan vi mötte upp killarna hemma hos Sofia och gick för att handla tacos som vi sedan lagade iordning. Efter ett par timmars förkrök med spel och ett par groggar för mycket var det Harrys som gällde. I närmsta laget dött där när vi kom och vakten (den lilla som alltid är sur) blev långtifrån lycklig när han upptäckte att jag var fem år kort när det gällde åldern. Men efter lite surt mumlande och ett "det här är en engångsföreteelse" så fick vi komma in ändå. Riktigt, riktigt lyckad kväll blev det och en hel del folk också faktiskt! Dock var det somliga som överkonsumerade alkohol och efter ca 5-6-7-8-9 (vem vet?) shottar, x-antal öl och drinkar totaldäckade på corner. Men på något mirakulöst sätt lyckades man i den -15-gradiga natten vandra med denna någon ända hem och sova till ungefär 16 idag.

Efter ett långt skållhett bad med en bra bok och lite ben & jerryglass ska jag nu sjunka ner i soffan framför tvn och äta lite ost och kex med räkor och annat smått och gott. Tänker inte röra mig en millimeter de närmsta timmarna! Puss<3
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress