Nervös
Gillar att bror och jag käkade Billys panpizza till lunch när mamma och pappa var borta och sedan kommer de hem vid sju och har köpt med sig pizza hem. Haha! Känns väldigt nyttigt och bra... Men gott var det utan tvekan.

Börjar bli lite smånervös inför morgondagen nu... Klockan åtta ska jag vara på Bring för att börja lära mig alla rutiner. Lite läskigt att cykla i halka och kyla också. Men det ska väl gå bra det med. Dock har man hört en hel del historier från Sofia om alla värdelösa nykomlingar de har haft. Kul om man är en sådan liksom. Men kan ju inte göra mycket mer än mitt bästa så håller väl tummarna för att det räcker till. Både läskigt och spännande på samma gång :)
Ska lägga mig rätt tidigt tänkte jag så jag orkar upp halv sju och hinner duscha och allt innan man ska iväg. Inte för att det lär vara någon mening med det eftersom man säkert blir genomsvettig av att springa i trappor och allt, men man vill väl iallafall vara skapligt fräsch den allra första dagen... Men innan det är dags för sängen ska jag krypa upp i soffan en stund med Cosmo, en Chai latte och lite vit choklad. Puss!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress